25 DECEMBER EN 1 JANUARI 2025 TUSSEN 09:00 EN 12:00 UUR:
“Luxe” ontbijt :
2 croissants – 4 pistolets – 2 sandwiches – 2 koffiekoeken – 2 mini donuts –
gerookte zalm,quiche Lorraine,uitgebreide charcuterie schotel
huisgemaakte smeersalades – confituur – choco – chocolaatjes –
2 hardgekookte eitjes – yoghurt – en 1 liter fruitsap + bubbels – € 68,00/2 pers
Familie box 4 tot 6 personen :
5 croissants – 10 pistolets – 5 sandwiches – 5 koffiekoeken – mini donuts – uitgebreide charcuterie schotel – choco – gebakken spek -pannenkoekjes – hardgekookte eitjes – yoghurt – fruitsap – bubbels – € 85.00 per box
STARTERS:
Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 5.00 pp
Huisbereide ovenhapjes – 6 verschillende – € 8.00 pp
Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 14.00
KOUDE VOORGERECHTEN:
Carpaccio met ricola sla – € 14.00
Wild Paté met uienconfituur – € 14.00
Slaatje van gerookte forel met slagarnituur – € 15.00
Tartaar van gemarineerde zalm – € 16.00
WARME VOORGERECHTEN
Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 13.00
Wildkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 14.00
Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 15.00
Ravioli van Kreeft – € 16.00
Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 15.00
SOEPEN (prijs per liter)
Waterkersroomsoep, tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 8.00 per liter
HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten)
Zeevisassortiment van de Chef – € 24.00
Zeetongfilets (5 st) met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00
Scampi buffet (4 verschillende smaken/20 stuks) – € 23.00
Zalmmedaillon (220 gr) witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00
HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten
en met wintergroenten)
Hertenstoverij – € 21.00
Gemarineerd varkenshaasje – € 24.00
Parelhoenfilet met champignonsaus – € 24.00
Hertenfilet met een romig wildsausje – € 26.00
Supplement:
Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00
DESSERTEN
Huisgemaakte Tiramisu – € 5.00
Verse chocolademousse – € 5.00
Trio van gebak – € 7.00
Huisgemaakte desserten waaier
(tiramisu/chocolademousse/assortiment gebak) – € 9.50
‘STANDAARD’ MENU € 34 p/p
Waterkerssoep
***
Hertenstoverij, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
***
Duo van tiramisu en chocolademousse
MENU ‘SPECIALE’ € 39 p/p
Witloofroomsoep
***
Parelhoenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
***
Desserten waaier
MENU ‘DE LUXE’ € 52 p/p
Witloofroomsoep
***
Gegratineerd vispannetje, Hertenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
***
Desserten waaier
‘TAPAS’ MENU € 55 p/p
Koude tapas 10 verschillende en lookbroodjes
Warme tapas met oa pasta met scampi curry
***
Butternutpuree met hertenfilet
***
Oostends vispasteitje
***
Patatas bravas met varkensoester in peperroomsaus
***
Pasteitjes van Mechelse Koekoek
***
Trio van gebak
KOUD FEESTBUFFET :
zonder halve babykreeft € 42.00 p/p
met halve babykreeft € 58.00 p/p
***
Gestoomde zalm
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen
Gedroogde ham met verse ananas
Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur
Gerookte zalm met gesnipperde uitjes
Gerookte forelfilet
Reuzengarnalen
Kalkoengebraad met exotisch fruit
Opgevulde feesteieren
Groenten-, rijst- en pastasalades
Saus assortiment
Broodjes en boter
ONZE SPECIALE BRUNCHEN :
25 december 2025 Kerstdagbrunch
Ontvangst met een glaasje Cava en hapjes om 13:00 uur
€ 72 p/p – Rode en witte wijn, frisdranken en pils inbegrepen
tot en met de koffie
Kinderen jonger dan 12 jaar € 35 – tussen 12 en 16 jaar € 45
***
1 januari 2026 Nieuwjaarsbrunch
Ontvangst met een glaasje Cava en hapjes om 13:00 uur
€ 78 p/p – Rode en witte wijn, frisdranken en pils inbegrepen
tot en met de koffie
Kinderen jonger dan 12 jaar € 35 – tussen 12 en 16 jaar € 45
Uw bestelling afhalen kan op woensdag 24/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op donderdag 25/12 tussen 11:00 en 13:00 uur
en op woensdag 31/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op donderdag 01/01 tussen 11:00 en 13:00 uur