Laat ons uw kerst- en nieuwjaarsfeest geslaagd maken…

ONTBIJTSERVICE OP 1 JANUARI 2024:

Voor 2 personen “Standaard” ontbijt :

2 croissants – 4 pistolets – 2 sandwiches – 2 koffiekoeken – 2 mini donuts + jonge kaas – ham – potje huisgemaakte krabsla en confituur – choco – chocolaatjes – 2 hardgekookte eitjes – 2 potjes fruit yoghurt  en 1 liter fruitsap – € 45,00/2 pers

Extra voor “Luxe” ontbijt : Gerookte zalm,Quiche Lorraine, uitgebreide charcuterieschotel – € 65,00/2 pers

Familiebox 4 tot 6 personen :

5 croissants – 10 pistolets – 5 sandwiches – 5 koffiekoeken – mini donuts – uitgebreide charcuterieschotel – choco – gebakken spek -pannenkoekjes – hardgekookte eitjes – yoghurt – fruitsap – bubbels – € 80.00 per box

STARTERS:

Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 5.00 pp

Huisbereide ovenhapjes – 5 verschillende – € 8.00 pp

Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 14.00

KOUDE VOORGERECHTEN:

Halve gekookte kreeft “Belle vue” met sausjes en slaatje – dagprijs (+- € 23.00)

Carpaccio met rucola sla – € 14.00

Terrine van eend met ganzenlever en vijgenconfituur – € 14.00

Vitello tonato – € 15.00

Slaatje van gerookte forel met witloof en Granny Smith appel – € 15.00

Tartaar van gemarineerde zalm – € 16.00

WARME VOORGERECHTEN:

Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 12.00

Wildkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 13.00

Mosselkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 14.00

Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 14.00

Ravioli van Kreeft – € 15.00

Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 14.00

SOEPEN (prijs per liter)

Waterkersroomsoep , tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 8.00 per liter

HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen,  gratin-aardappelen of kroketten)

Zeevisassortiment van de Chef  – € 23.00

Zeetongfilets met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons –  € 23.00

Scampibuffet (4 verschillende smaken/20 stuks) –  € 23.00

Zalmmedaillon met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00

HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten 

en met wintergroenten)

Hertenstoverij – € 21.00

Gemarineerd varkenshaasje – € 24.00

Fazantenfilet en champagnesaus – € 24.00

Parelhoenfilet met champignonsaus – € 24.00

Hertenfilet met een romig wildsausje – € 26.00

Supplement:

Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00

DESSERTEN

Huisgemaakte Tiramisu – € 5.00

Verse chocolademousse  – € 5.00

Trio van gebak – € 7.00

Huisgemaakte dessertenwaaier

(tiramisu/chocolademousse/crema catalana) – € 9.50

‘STANDAARD’ MENU € 30 p/p

Waterkerssoep

Hertenstoverij, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of  kroketten

Duo van tiramisu en crema catalana

MENU ‘SPECIALE’ € 35 p/p

Witloofroomsoep

Parelhoenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of  kroketten

Dessertenwaaier

‘TAPAS’ MENU € 50 p/p

Koude tapas 10 verschillende en lookbroodjes

Warme tapas met oa pasta met scampi curry

Butternutpuree met hertenfilet

Oostends vispasteitje

Patatas bravas met varkensoester in peperroomsaus

Wok met kip en erbij zoetzure saus

Trio van gebak

KOUD FEESTBUFFET :

zonder halve babykreeft  € 39.00 p/p

met halve babykreeft     € 54.00 p/p

Gestoomde zalm

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Gedroogde ham met verse ananas

Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur

Gerookte zalm met gesnipperde uitjes

Gerookte forelfilet

Reuzengarnalen

Kalkoengebraad met exotisch fruit

Opgevulde feesteieren

Groenten-, rijst- en pastasalades

Saus assortiment

Broodjes en boter

GELIEVE UW KERSTBESTELLINGEN VOOR 21 DECEMBER EN DE NIEUWJAARSBESTELLINGEN VOOR 28 DECEMBER TE BEVESTIGEN