Laat ons uw kerst- en nieuwjaarsfeest geslaagd maken…
ONTBIJTSERVICE OP 1 JANUARI 2024:
Voor 2 personen “Standaard” ontbijt :
2 croissants – 4 pistolets – 2 sandwiches – 2 koffiekoeken – 2 mini donuts + jonge kaas – ham – potje huisgemaakte krabsla en confituur – choco – chocolaatjes – 2 hardgekookte eitjes – 2 potjes fruit yoghurt en 1 liter fruitsap – € 45,00/2 pers
Extra voor “Luxe” ontbijt : Gerookte zalm,Quiche Lorraine, uitgebreide charcuterieschotel – € 65,00/2 pers
Familiebox 4 tot 6 personen :
5 croissants – 10 pistolets – 5 sandwiches – 5 koffiekoeken – mini donuts – uitgebreide charcuterieschotel – choco – gebakken spek -pannenkoekjes – hardgekookte eitjes – yoghurt – fruitsap – bubbels – € 80.00 per box
STARTERS:
Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 5.00 pp
Huisbereide ovenhapjes – 5 verschillende – € 8.00 pp
Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 14.00
KOUDE VOORGERECHTEN:
Halve gekookte kreeft “Belle vue” met sausjes en slaatje – dagprijs (+- € 23.00)
Carpaccio met rucola sla – € 14.00
Terrine van eend met ganzenlever en vijgenconfituur – € 14.00
Vitello tonato – € 15.00
Slaatje van gerookte forel met witloof en Granny Smith appel – € 15.00
Tartaar van gemarineerde zalm – € 16.00
WARME VOORGERECHTEN:
Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 12.00
Wildkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 13.00
Mosselkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 14.00
Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 14.00
Ravioli van Kreeft – € 15.00
Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 14.00
SOEPEN (prijs per liter)
Waterkersroomsoep , tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 8.00 per liter
HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten)
Zeevisassortiment van de Chef – € 23.00
Zeetongfilets met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 23.00
Scampibuffet (4 verschillende smaken/20 stuks) – € 23.00
Zalmmedaillon met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00
HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten
en met wintergroenten)
Hertenstoverij – € 21.00
Gemarineerd varkenshaasje – € 24.00
Fazantenfilet en champagnesaus – € 24.00
Parelhoenfilet met champignonsaus – € 24.00
Hertenfilet met een romig wildsausje – € 26.00
Supplement:
Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00
DESSERTEN
Huisgemaakte Tiramisu – € 5.00
Verse chocolademousse – € 5.00
Trio van gebak – € 7.00
Huisgemaakte dessertenwaaier
(tiramisu/chocolademousse/crema catalana) – € 9.50
‘STANDAARD’ MENU € 30 p/p
Waterkerssoep
Hertenstoverij, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
Duo van tiramisu en crema catalana
MENU ‘SPECIALE’ € 35 p/p
Witloofroomsoep
Parelhoenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
Dessertenwaaier
‘TAPAS’ MENU € 50 p/p
Koude tapas 10 verschillende en lookbroodjes
Warme tapas met oa pasta met scampi curry
Butternutpuree met hertenfilet
Oostends vispasteitje
Patatas bravas met varkensoester in peperroomsaus
Wok met kip en erbij zoetzure saus
Trio van gebak
KOUD FEESTBUFFET :
zonder halve babykreeft € 39.00 p/p
met halve babykreeft € 54.00 p/p
Gestoomde zalm
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen
Gedroogde ham met verse ananas
Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur
Gerookte zalm met gesnipperde uitjes
Gerookte forelfilet
Reuzengarnalen
Kalkoengebraad met exotisch fruit
Opgevulde feesteieren
Groenten-, rijst- en pastasalades
Saus assortiment
Broodjes en boter
GELIEVE UW KERSTBESTELLINGEN VOOR 21 DECEMBER EN DE NIEUWJAARSBESTELLINGEN VOOR 28 DECEMBER TE BEVESTIGEN