LAAT ONS UW KERST- EN NIEUWJAARSFEEST GESLAAGD MAKEN 

STARTERS:

Koud tapabordje – 6 soorten – € 6.00 pp

Huisbereide ovenhapjes – 5 verschillende – € 7.00 pp

Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 4.00 pp

Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 10.50

Deluxe gastronello apero kroketjes – 6 stuks – € 7.50

KOUDE VOORGERECHTEN:

Halve gekookte kreeft “Belle vue” met sausjes en slaatje – dagprijs

Carpaccio – € 10.00

Duo van wildpaté – € 10.00

Tartaar van gemarineerde zalm – € 14.00

Winterslaatje van gerookte eendenborst – € 12.00

WARME VOORGERECHTEN:

Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 12.00

Zeevispannetje in een knapperige korstdeeg – € 13.00

Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 10.00

Wildkroketjes 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 11.00

Witloofkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 9.00

Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 9.00 

SOEPEN (prijs per liter)

Waterkersroomsoep , tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 7.00 per liter 

HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen,  gratin-aardappelen of kroketten)

Zeevisassortiment van de Chef  – € 18.00

Zeetongfilets met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons –  € 18.00

Scampi buffet (4 verschillende smaken/20 stuks) –  € 18.00

Zalmmedaillon met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 18.00

HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten –  en met winter groenten)

Hertenfilet met een romig wildsausje – € 24.00

Fazantenfilet en Champagnesaus – € 20.00

Gemarineerd varkenshaasje – € 20.00

Hertenstoverij – € 16.00

Parelhoenfilet met champignonsaus – € 20.00

Supplement:

Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00

DESSERTEN

Huisgemaakte dessertenwaaier

(tiramisu/chocolademousse/ crema catalana) – € 8.00

Huisgemaakte Tiramisu – € 3.50

Verse chocolademousse  – € 3.50

Trio van gebak – € 5.00

‘STANDAARD’ MENU € 27 p/p

Waterkerssoep

***

Hertenstoverij met winter groenten en kroketten

***

Duo van tiramisu en crema catalana

MENU ‘SPECIALE’ € 32 p/p

Witloofroomsoep

***

Parelhoenfilet wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten

***

Dessertenwaaier

‘TAPAS’ MENU € 45 p/p

Koude tapas 10 vershillende en lookbroodjes

Warme tapas met oa Pasta met scampi curry

***

Butternut puree met hertenfilet

***

Risotto met sint jacobs vrucht

***

Patatas bravas met varkensoester in peperroom saus

***

Wok met eend zoetzure saus 

***

Trio van gebak

 KOUD FEESTBUFFET :

zonder halve babykreeft  € 35.00 p/p

met halve babykreeft   € 45.00 p/p

***

Gestoomde zalm

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Gedroogde ham met verse ananas

Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur

Gerookte zalm met gesnipperde uitjes

Gerookte forelfilet

Reuzengarnalen

Kalkoengebraad met exotisch fruit

Opgevulde feesteieren

Groenten-, rijst- en pastasalades

Saus assortiment

Broodjes en boter

GELIEVE UW  KERSTBESTELLINGEN VOOR 20 DECEMBER en DE NIEUWJAARSBESTELLINGEN VOOR 28 DECEMBER TE BEVESTIGEN 

Uw bestelling afhalen kan op vrijdag 24/12 tussen 14:00 en 18:00 uur en op zaterdag 25/12 tussen 11:00 en 15:00 uur

en op vrijdag 31/12 tussen 14:00 en 18:00 uur en op zaterdag 01/01  tussen 11:00 en 15:00 uur