25 DECEMBER EN 1 JANUARI 2025 TUSSEN 09:00 EN 12:00 UUR:

 “Luxe” ontbijt :

2 croissants – 4 pistolets – 2 sandwiches – 2 koffiekoeken – 2 mini donuts  –

gerookte zalm,quiche Lorraine,uitgebreide charcuterie schotel

huisgemaakte smeersalades – confituur – choco – chocolaatjes –

2 hardgekookte eitjes –  yoghurt – en 1 liter fruitsap + bubbels – € 68,00/2 pers

Familie box 4 tot 6 personen :

5 croissants – 10 pistolets – 5 sandwiches – 5 koffiekoeken – mini donuts – uitgebreide charcuterie schotel – choco – gebakken spek -pannenkoekjes – hardgekookte eitjes – yoghurt – fruitsap – bubbels – € 85.00 per box

 

STARTERS:

Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 5.00 pp

Huisbereide ovenhapjes – 6 verschillende – € 8.00 pp

Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 14.00

 

KOUDE VOORGERECHTEN:

Carpaccio met ricola sla – € 14.00

Wild Paté met uienconfituur – € 14.00

Slaatje van gerookte forel met slagarnituur – € 15.00  

Tartaar van gemarineerde zalm – € 16.00

 

WARME VOORGERECHTEN

Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 13.00

Wildkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 14.00

Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 15.00

Ravioli van Kreeft – € 16.00

Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 15.00

 

SOEPEN (prijs per liter)

Waterkersroomsoep, tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 8.00 per liter

 

HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen,  gratin-aardappelen of kroketten)

Zeevisassortiment van de Chef  – € 24.00

Zeetongfilets (5 st) met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons –  € 24.00

Scampi buffet (4 verschillende smaken/20 stuks) –  € 23.00

Zalmmedaillon (220 gr) witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00

 

HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten 

en met wintergroenten)

Hertenstoverij – € 21.00

Gemarineerd varkenshaasje – € 24.00

Parelhoenfilet met champignonsaus – € 24.00

Hertenfilet met een romig wildsausje – € 26.00

Supplement:

Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00

 

DESSERTEN

Huisgemaakte Tiramisu – € 5.00

Verse chocolademousse  – € 5.00

Trio van gebak – € 7.00

Huisgemaakte desserten waaier

(tiramisu/chocolademousse/assortiment gebak) – € 9.50

 

‘STANDAARD’ MENU € 34 p/p

Waterkerssoep

***
Hertenstoverij, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten

***

Duo van tiramisu en chocolademousse

 

MENU ‘SPECIALE’ € 39 p/p

Witloofroomsoep

***

Parelhoenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten

***

Desserten waaier

 

MENU ‘DE LUXE’ € 52 p/p

Witloofroomsoep

***

Gegratineerd vispannetje, Hertenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten

***

Desserten waaier

 

‘TAPAS’ MENU € 55 p/p

Koude tapas 10 verschillende en lookbroodjes

Warme tapas met oa pasta met scampi curry

***

Butternutpuree met hertenfilet

***

Oostends vispasteitje

***

Patatas bravas met varkensoester in peperroomsaus

***

Pasteitjes van Mechelse Koekoek

***

Trio van gebak

 

KOUD FEESTBUFFET :

zonder halve babykreeft  € 42.00 p/p

met halve babykreeft     € 58.00 p/p

***

Gestoomde zalm

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Gedroogde ham met verse ananas

Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur

Gerookte zalm met gesnipperde uitjes

Gerookte forelfilet

Reuzengarnalen

Kalkoengebraad met exotisch fruit

Opgevulde feesteieren

Groenten-, rijst- en pastasalades

Saus assortiment

Broodjes en boter

 

ONZE SPECIALE BRUNCHEN :

25 december 2025 Kerstdagbrunch

Ontvangst met een glaasje Cava en hapjes om 13:00 uur

€ 72 p/p – Rode en witte wijn, frisdranken en pils inbegrepen

tot en met de koffie

Kinderen jonger dan 12 jaar € 35 – tussen 12 en 16 jaar € 45

***

1 januari 2026 Nieuwjaarsbrunch

Ontvangst met een glaasje Cava en hapjes om 13:00 uur

€ 78 p/p – Rode en witte wijn, frisdranken en pils inbegrepen

tot en met de koffie

Kinderen jonger dan 12 jaar € 35 – tussen 12 en 16 jaar € 45

 

Uw bestelling afhalen kan op woensdag 24/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op donderdag 25/12 tussen 11:00 en 13:00 uur

en op woensdag 31/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op donderdag 01/01 tussen 11:00 en 13:00 uur