Laat ons uw Kerst- en Nieuwjaarsfeest geslaagd maken…
Traiteurdienst “De Lange Pollepel”
Beenhouwerstraat 25 te 2830 Willebroek (Heindonk)
GSM 0487/40.23.77 – 0475/58.22.23 of mail de.lange.pollepel@gmail.com
GELIEVE UW KERSTBESTELLINGEN VOOR 21 DECEMBER EN DE NIEUWJAARSBESTELLINGEN VOOR 28 DECEMBER TE BEVESTIGEN
25 DECEMBER EN 1 JANUARI 2025 TUSSEN 09:00 EN 12:00 UUR:
“Luxe” ontbijt :
2 croissants – 4 pistolets – 2 sandwiches – 2 koffiekoeken – 2 mini donuts –
gerookte zalm, quiche Lorraine, uitgebreide charcuterie schotel
huisgemaakte smeersalades – confituur – choco – chocolaatjes –
2 hardgekookte eitjes – yoghurt – en 1 liter fruitsap + bubbels – € 65,00/2 pers
Familie box 4 tot 6 personen :
5 croissants – 10 pistolets – 5 sandwiches – 5 koffiekoeken – mini donuts – uitgebreide charcuterie schotel – choco – gebakken spek -pannenkoekjes – hardgekookte eitjes – yoghurt – fruitsap – bubbels – € 80.00 per box
STARTERS:
Assortiment frituurhapjes – 8 stuks – € 5.00 pp
Huisbereide ovenhapjes – 6 verschillende – € 8.00 pp
Gastronello apero kroketjes – 9 stuks – € 14.00
KOUDE VOORGERECHTEN:
Carpaccio met ricola sla – € 14.00
Wild Paté met uienconfituur – € 14.00
Slaatje van gerookte forel met slagarnituur – € 15.00
Tartaar van gemarineerde zalm – € 16.00
WARME VOORGERECHTEN
Zalm- dille kroket 2 stuks (zelf te bakken) – € 13.00
Wildkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 14.00
Mosselkroket 2 stuks (zelf te bakken) met slaatje – € 15.00
Bladerdeeghapje met vulling van Mechelse Koekoek – € 15.00
Ravioli van Kreeft – € 16.00
Scampi van de Chef (grote scampi’s in een pittig roomsausje 8 stuks) – € 15.00
SOEPEN (prijs per liter)
Waterkersroomsoep, tomatenroomsoep met balletjes of witloofsoep met spekjes – € 8.00 per liter
HOOFDGERECHTEN MET VIS (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten)
Zeevisassortiment van de Chef – € 24.00
Zeetongfilets (5 st) met witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00
Scampi buffet (4 verschillende smaken/20 stuks) – € 23.00
Zalmmedaillon (220 gr) witte wijnsaus, tomaatjes en champignons – € 24.00
HOOFDGERECHTEN MET VLEES (inbegrepen naar keuze pureeaardappelen, gratin-aardappelen of kroketten
en met wintergroenten)
Hertenstoverij – € 21.00
Gemarineerd varkenshaasje – € 24.00
Parelhoenfilet met champignonsaus – € 24.00
Hertenfilet met een romig wildsausje – € 26.00
Supplement:
Fruit (appeltje met veenbessen en peertje) – € 5.00
DESSERTEN
Huisgemaakte Tiramisu – € 5.00
Verse chocolademousse – € 5.00
Trio van gebak – € 7.00
Huisgemaakte desserten waaier (tiramisu/chocolademousse/assortiment gebak) – € 9.50
‘STANDAARD’ MENU € 32 p/p
Waterkerssoep
Hertenstoverij, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
Duo van tiramisu en chocolademousse
MENU ‘SPECIALE’ € 37 p/p
Witloofroomsoep
Parelhoenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
Desserten waaier
MENU ‘DE LUXE’ € 49 p/p
Witloofroomsoep
Gegratineerd vispannetje
Hertenfilet, wintergroentjes, gegratineerde aardappelen of kroketten
Desserten waaier
‘TAPAS’ MENU € 50 p/p
Koude tapas
10 verschillende en lookbroodjes
Warme tapas
Met oa pasta met scampi curry
Butternutpuree met hertenfilet
Oostends vispasteitje
Patatas bravas met varkensoester in peperroomsaus
Pasteitjes van Mechelse Koekoek
Trio van gebak
KOUD FEESTBUFFET :
zonder halve babykreeft € 39.00 p/p
met halve babykreeft € 54.00 p/p
Gestoomde zalm
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen
Gedroogde ham met verse ananas
Assortiment van huisbereide paté met uienconfituur
Gerookte zalm met gesnipperde uitjes
Gerookte forelfilet
Reuzengarnalen
Kalkoengebraad met exotisch fruit
Opgevulde feesteieren
Groenten-, rijst- en pastasalades
Saus assortiment
Broodjes en boter
ONZE SPECIALE BRUNCHEN :
25 december 2024 Kerstdagbrunch
Vanaf 13:00 uur 72 € p/p dranken inbegrepen gedurende 5 uur
Kinderen jonger dan 12 jaar 32 € – tussen 12 en 16 jaar 45 €
***
1 januari 2025 Nieuwjaarsbrunch
Ontvangst om 13:00 uur met aperitief en leuke hapjes en dranken
Gedurende 5 uur buffet voor 78 € p/p
Kinderen jonger dan 12 jaar 32 € – tussen 12 en 16 jaar 45 €
Uw bestelling afhalen kan op dinsdag 24/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op woensdag 25/12 tussen 11:00 en 13:00 uur en op dinsdag 31/12 tussen 12:00 en 15:00 uur en op woensdag 01/01 tussen 11:00 en 13:00 uur